Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας
Παρόμοια προϊόντα
BELLISIMO
Πρόταση για δώρο Νο202303-1
0,00 €
Φτιάξτε το δικό σας καλάθι - δώρο. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και το budget που θέλετε να διαθέσετε. Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό εταιρικό ή προσωπικό δώρο.
BELLISIMO
Χειροποίητη μαρμελάδα λεμόνι (380gr)
4,96 €
Χειροποίητη μαρμελάδα λεμόνι. Από το νησί της Λέσβου. Μικρή παραγωγή, χωρίς συντηρητικά. Συστατικά: φρέσκα λεμόνια (60%), ζάχαρη, λεμόνι.
BELLISIMO
Σαπούνι δάφνη - δενδρολίβανο (100gr)
3,47 €
Χειροποίητο σαπούνι ψυχρής μεθόδου. Το δαφνέλαιο, το λάδι δενδρολίβανου μαζί με το αιρέριο έλαιό του είναι τα ιδανικά συστατικά για την ενυδάτωση των μαλλιών. Το σαπούνι έχει απαλό άρωμα, είναι αντιηπτικό, υποαλλεργικό, καταπολεμά την πυτιρίδα, την τριχόπτωση και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής δίνοντας τα μαλλιά σας λάμψη. Κατάλληλο για όλο το σώμα.
BELLISIMO
Σαπούνι χαμομήλι - καλέντουλα (100gr)
3,67 €
Χειροποίητο σαπούνι ψυχρής μεθόδου με ελαιόλαδο. Το λάδι χαμομηλιού είναι χαλαρωτικό, καταπραϋντικό, αντισηπτικό, υποαλλεργικό, ενυδατικό και καταπολεμά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ιδανικό για ευαίσθητο πρόσωπο και σώμα.
BELLISIMO
Σαπούνι λεβάντα (100gr)
2,58 €
Χειροποίητο σαπούνι ψυχρής μεθόδου με ελαιόλαδο. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας χαλαρώνει και ηρεμεί το σώμα καταπολεμώντας την υπερένταση και το στρες, έχει αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Το αμυγδαλέλαιο προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα. Ιδανικό για το πρόσωπο, για το σώμα και για λούσιμο.
5,56 €
Κεραμικός Μύλος αλάτι καπνιστό (200gr)
39,68 €