2 Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS+Αποξηραμένα King Oyster Mushrooms
Οι χειροποίητες Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη & αντιοξειδωτικά & περιέχουν υψηλό ποσοστό φυτικών ινών. Επιπλέον, βράζουν σε πέντε μόλις λεπτά!
Τα ελληνικά αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις στα πιάτα σου pure γεύση μανιταριού – όταν δεν έχεις φρέσκα στο ψυγείο σου! Έχουν πλούσιο άρωμα & είναι θρεπτικά (πλούσια σε φυτικές ίνες & πρωτεΐνες) & νόστιμα.
Διατηρούνται σε δροσερό & σκιερό μέρος.
Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & King Oyster Mushrooms
Υλικά
-400g Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS
-1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-1 κόκκινη πιπεριά, σε κυβάκια-
-2 ντομάτες σε κυβάκια-
-500g King Oyster Mushrooms σε κύβους
-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
-½ κ.γ. ρίγανη
-80ml νερό από τα ζυμαρικά
-ελαιόλαδο
-αλάτι & πιπέρι
-1 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes
-1 κ.σ. αποξηραμένα King Oyster Mushrooms
Εκτέλεση
1.Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
2.Βράζουμε για 5′ και τα σουρώνουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών.
3.Ζεσταίνουμε 5 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι & την πιπεριά σε μέτρια φωτιά για 5′.
4.Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 10′.
5.Προσθέτουμε το σκόρδο και τη ρίγανη και αφήνουμε στη φωτιά για 1′.
6.Σβήνουμε με το νερό από τα ζυμαρικά.
7.Αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά & προσθέτουμε την ντομάτα.
8.Ανακατεύουμε & αποσύρουμε από τη φωτιά.
9.Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά, πασπαλίζοντας με Σπιρουλίνα Flakes & αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια
Καλή σας απόλαυση!